Partners in het kindcentrum

Consultatiebureau

Vanaf mei 2019 is het consultatiebureau van de GGD in het Kindcentrum. De jeugdverpleegkundige Margreet Ploeg zal samen met de jeugdarts en de assistente elke tweede woensdag van de maand het consultatiebureau draaien.

https://ggd.groningen.nl/kind-en-opvoeding/0-tot-4-jaar/consultatiebureau/consultatiebureau-ulrum-en-eenrum/


Wekelijkse inloopspreekuur GGD
Bij het GGD vindt u informatie over bijna alle aspecten die met opgroeien en opvoeden te maken hebben. Bijvoorbeeld gezondheid, veiligheid, opvoeding, seksualiteit, relaties, geld en financiën, onderwijs, opvang, wonen en werken.
Zie voor meer informatie over het GGD  https://ggd.groningen.nl/jeugd-opvoeding/centrum-voor-jeugd-en-gezin 

Heeft u vragen over de groei of ontwikkeling van uw kind? Dan bent u van harte welkom op het inloopspreekuur van de jeugdverpleegkundige. Dit is wekelijks op donderdagochtend van 8.30-9.30 uur in ons Kindcentrum. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de pedagogisch medewerkers, leerkrachten of IB-er.

 

Waddenkind

Onze partner voor Voorschoolse-, Dag- en Naschoolse opvang. Een vaste enthousiaste groep pedagogisch medewerkers staat voor uw klaar! In IKC De Linde stemmen we de thema's op elkaar af. Daarnaast maken de kinderen gebruik van het hele gebouw. De school is een vertrouwd plekje voor de kinderen. Ook maken we gebruik van de turnhal tijdens de BSO. Hoe leuk is dat!

Daarnaast is Waddenkind al jaren een betrouwbare partner voor de peuterspeelzalen en VVE kinderen (kinderen die extra ondersteuning nodig hebben). Middels een vast team van leidsters, maken de kinderen op een speelse en gedegen wijze alvast kennis met het voorschoolse. Klik hier voor meer informatie over Waddenkind.